Cukinijų blyneliai

Ingredientai:
1 vidutinio dydžio cukinija
2 kiaušiniai arba 2 šaukštai linų sėmenų + 6 šaukštai vandens
Stiklinė sojos jogurto
Stiklinė avižinių miltų iš Dobele susmulkintų avižų dribsnių
Du šaukštai maistinių mielių
Šaukštelis persilado prieskonių
Puse šaukštelio kepimo miltelių

Gaminimo eiga:
Sutarkuoti cukiniją per burokinę tarką. Vandens galima nenusunkti, nes taip gaunasi minkštesni, puresni. Tuomet sudėti visus skystus ingredientus, o tada birius. Nepermaišykite, o tešlai leiskite pastovėti 15 minučių, nes avižiniai miltai turi savybę išbrinkt. Tada vėl sumaišykite ir kepkite keptuvėje su šlakeliu aliejaus. Skanaus!❤️

Už receptą dėkojame  @skanumynas💚

 

 

Leave a comment